Som de två föregående CR7 exklusiv färg, kommer Nike att lanseras under 2017 Nike Mercurial Superfly CR7 fotbollsskor, det lilla fältet version av det fjärde kapitlet. Och stora fältet version av samma, den nya Nike MercurialX Proximo CR7 kapitel IV i silver och orange för att fira C Låg första Champions League trophy.Support de stora fotbollsklubbar hela vägen med våra Billiga Fotbollsskor med strumpa allt till kanonpriser!

Med tanke på den vanliga versionen av Nike MercurialX Proximo fotbollsskor och design, 2017 första CR7 exklusiv färg med en silver övre och lutning till orange yttersula. Och tidigare Nike MercurialX Proximo version som liknar detta kyler grå CR7 Superfly V hastighet teknik i ett litet fält. U lina för mitten av foten ger en bättre stabilitet, medan insidan av särskilda linjer ger en bättre kontroll över bollen effekt.

MercurialX Proximo CR7, som kommer att lanseras i mars och 2017, kommer detaljhandeln på € 175, något dyrare än den vanliga version.Retailer av fotbollströjor från hela världen. Vi erbjuder Köpa Ronaldo fotbollsskor lag som Real Madrid, Barcelona, ​​Manchester United och Liverpool. Köp billiga Ronaldo Fotbollsskor nätet för barn, män och kvinnor här.